Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda: Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda : Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd. / Whitta-Jacobsen, Hans Jørgen; Amundsen, Eirik S; Kreiner, Claus Thustrup; Svarer, Michael.

I: Berlingske Tidende, 12.10.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Whitta-Jacobsen, HJ, Amundsen, ES, Kreiner, CT & Svarer, M 2013, 'Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda: Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd', Berlingske Tidende.

APA

Whitta-Jacobsen, H. J., Amundsen, E. S., Kreiner, C. T., & Svarer, M. (2013). Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda: Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd. Berlingske Tidende.

Vancouver

Whitta-Jacobsen HJ, Amundsen ES, Kreiner CT, Svarer M. Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda: Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd. Berlingske Tidende. 2013 okt 12.

Author

Whitta-Jacobsen, Hans Jørgen ; Amundsen, Eirik S ; Kreiner, Claus Thustrup ; Svarer, Michael. / Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda : Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd. I: Berlingske Tidende. 2013.

Bibtex

@article{2053ee586dc040f6933f092c537bf5d9,
title = "Dansk produktivitet har det ikke s{\aa} d{\aa}rligt endda: {\O}konomi. Danmark har overordnet set ikke et v{\ae}sentligt problem med produktiviteten eller med v{\ae}rdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De {\O}konomiske R{\aa}d",
author = "Whitta-Jacobsen, {Hans J{\o}rgen} and Amundsen, {Eirik S} and Kreiner, {Claus Thustrup} and Michael Svarer",
year = "2013",
month = "10",
day = "12",
language = "Dansk",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Dansk produktivitet har det ikke så dårligt endda

T2 - Økonomi. Danmark har overordnet set ikke et væsentligt problem med produktiviteten eller med værdiskabelsen pr. arbejdstime, lyder det fra formandskabet for De Økonomiske Råd

AU - Whitta-Jacobsen, Hans Jørgen

AU - Amundsen, Eirik S

AU - Kreiner, Claus Thustrup

AU - Svarer, Michael

PY - 2013/10/12

Y1 - 2013/10/12

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

ER -

ID: 125293811