Ledige stillinger

På Økonomisk Institut er vi en fast gruppe på mere end 100 forskere, 50 Phd-stipendiater og 10 administrative medarbejdere. Når vi har ledige stillinger opslår vi dem her på siden og i jobportal.

Vi tiltrækker internationale forskere til vores forskningsmiljø

Forskningen på Økonomisk Institut rangerer blandt toppen i Norden og vi nyder anerkendelse internationalt - nu rangerer Københavns Universitet blandt verdens eliteuniversiteter. Under Forskning kan du læse mere om de forskningsområder, vi beskæftiger os med. Du finder også beskrivelser af vores mange eksternt finansierede projekter, og du kan læse om vores om vores forskningscentre. Siden Publikationer lister alle faglige artikler fra økonomisk institut.

Vi stræber efter fremragende forskning og uddannelse i et godt miljø

Økonomisk institut har til formål at:

  • bedrive forskning på højt internationalt niveau
  • uddanne fremragende kandidater
  • formidler forskningsresultaterne bredt og til relevante parter.

Vi sigter altid efter et højt akademisk niveau. Det gør vi med på grundlag af et positivt miljø. Vi har samlet et katalog over ambitioner og mål, der repræsenterer vores kontinuerlige fokus på at sikre en inkluderende, imødekommende, mangfoldig, professionel og respektfuld kultur på Økonomisk Institut.

I administrationen understøtter vi arbejdet med at nå de tre mål: Vi administrerer polit-studiet; vi forvalter økonomien; vi afholder konferencer og seminarer; vi hjælper med at skaffe ekstern finansiering og med forskningsformidlingen.

Du kan blive klogere på livet på Økonomisk institut, når du læser vores Nyheder fra instituttet eller i pressen; når du orienterer dig i vores Kalender og deltager i åbne arrangementer; og når du læser mere Om instituttet.

Ledige stillinger finder du også på Københavns Universitets jobportal og på hjemmesiden JobNet.

Aktuelt ledige stillinger