Økonomisk Eksploratorium #24 Økonomers rolle i medierne

Grafik om Økonomisk Eksploratorium #24 om Økonomers rolle i medierne

Hvilken rolle har økonomer i medierne? Bør flere økonomer engagere sig i den offentlige debat? Og hvad kan faren ved at deltage i medierne være?

Det vil Jeppe Druedahl, Søren Hove Ravn og Overvismand Carl-Johan Dalgaard forsøge at svare på ved at fortælle om deres egne erfaringer med at være i medierne. Vi får også Politiken på besøg, som vil give deres perspektiv på økonomers rolle i medierne.

Sidst, men ikke mindst, slutter studieleder Thomas Markussen af med at udkåre vinderen af vores essaykonkurrence, som udgives i Politiken.

 

Hvert semester afholder Økonomisk Institut en række åbne arrangementer. Vi kalder dem Økonomisk Eksploratorium. Med arrangementerne åbner vi dørene ind til forskningsmiljøet og viser, hvordan økonomi bliver brugt i virkeligheden.
Økonomisk Eksploratorium er for studerende og alle andre med interesse for økonomi, som gerne vil møde forskerne uden for forelæsningslokalerne. Derfor taler vi et sprog, som alle kan forstå.


Det er gratis at deltage, du behøver ikke at tilmelde dig, og det er hyggeligt med masser af kaffe, te og kage.

Alle arrangementer finder normalt altid sted på torsdage fra kl. 16 på CSS i bygning 26 på 3. sal.

 

 

Har du spørgsmål om Økonomisk Eksploratorium, forslag til emner eller anden feedback, så henvend dig endelig til Joanna Hagstrøm på jmh@econ.ku.dk 

Dette semester kan du forvente flere eksploratorier om befolkningsdiversitet og inflation. Vi deler invitationer her på hjemmesiden og på Facebook. Derudover har vi temaer i støbeskeen om økonomi og sikkerhedspolitik,  hormonel prævention og CO2-beskatning.