Økonomisk Eksploratorium #7

Miljø- og klimaøkonomi den 21. november
Hvordan kan man modellere miljø- og klimavirkninger af udviklingen i dansk økonomi, og hvordan påvirker Danmarks grønne omstilling samfundsøkonomien og de enkelte erhverv? Hvordan reagerer virksomhederne på miljøregulering? Hvordan kan man beregne et ”Grønt BNP” for Danmark? Det er nogle af de spørgsmål, som den miljø- og klimaøkonomiske gruppe på Økonomisk Institut arbejder med.

 Bidragsyderne i den miljøøkonomiske gruppe er Peter Birch Sørensen, Janek Bligaard, Peter Kjær Kruse-Andersen,  August Emil Twile Nielsen, Peter Kjær Kruse-Andersen og Jonathan Leisner.

Økonomisk Institut og Politrådet er vært for Økonomisk Eksploratorium.

Det er gratis, og det foregår altid på CSS i bygning 26, 3. sal (26.3.21) på torsdage kl. 16-18.

Økonomisk Eksploratorium er et forum, hvor vi deler viden om nye forskningsresultater på Økonomisk Institut. Hvert semester afholder vi et arrangement om måneden, alle med et tema, som tager afsæt i aktuel forskning på instituttet. Med arrangementerne åbner Økonomisk Institut dørene ind til forskningsmiljøet og viser hvordan økonomi kan bruges praktisk.
Det er en mulighed for studerende og alle andre med interesse for økonomi at møde forskere uden for orelæsningslokalerne. Økonomisk Eksploratorium er for dig, der bare gerne vil vide mere, og for dig, der måske savner inspiration til valg af kurser og emner til opgaveskrivning. Du behøver ikke at være bange for at der kun bliver talt med formler og græske bogstaver. Økonomisk Eksploratorium foregår på en niveau hvor alle kan være med.

Hver Eksploratorium giver plads til spørgsmål og dialog. Og så sørger vi for rigelige mængder kaffe og kage.