Praktisk information

Besøgsarrangementet finder sted på:

Økonomisk Institut
Center for Sundhed og Samfund,
Øster Farimagsgade 5,
1353 København K.

Det valgte faglige oplæg varer omkring 45 minutter - inklusiv diskussion og spørgsmål. Dette følges af 15 minutters pause.

Herefter vil I møde en studerende, som vil holde et kort oplæg på ca. 15 minutter. Oplægget omhandler den studerendes erfaringer med polit-studiet, studenterjob m.v.

Til sidst vil der være mulighed for lidt mere uformel snak, hvor I kan stille spørgsmål til enten økonomistudiet og jobmulighederne eller fortsætte diskussionen af det faglige oplæg. 

Hele arrangementet varer normalt 1½-2 timer

Tilmelding

Af hensyn til den praktiske planlægning, vil det være bedst, hvis vi modtager jeres tilmelding senest 3 uger før det ønskede besøgstidspunkt.

Tilmelding til besøgsordningen sker ved at udfylde et elektronisk skema og sende det pr. e-mail.

I vil herefter blive kontaktet telefonisk eller pr. e-mail af vores studieadministration, som vil forsøge at arrangere et besøg i overensstemmelse med jeres ønsker.

Evaluering

Vi overvejer løbende forbedringer af besøgsordningen.

Vi vil derfor meget gerne have, at I diskuterer udbyttet af jeres besøg, og at I under arrangementet udfylder et evalueringsskema, eller at én person (fx. jeres lærer) efter besøget udfylder et evalueringsskema på vegne af klassen og sender det online eller skriftligt til Økonomisk Institut.

Kontakt

Studieadministrationen
Økonomisk Institut
Københavns Universitet
Øster Farimagsgde 5, bygning 26
1353 København K
Tel.: 35 32 30 53 og 35 32 30 49
E-mail: Mail