Studiepraktik – Københavns Universitet

Besøg Økonomisk Institut > Studiepraktik

Studiepraktik 2018

Studiemiljø, læserytme, sociale aktiviteter og selve dét at studere kan ikke beskrives, men skal opleves. Som 3. g'er eller færdig student kan du prøve en 3 dages praktikperiode som studerende på Økonomisk Institut.

Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram. Du får afprøvet livet som studerende ved at følge forelæsninger og deltage i almindelig holdundervisning samt ekstra timer specialet tilrettelagt for dig.

Studiepraktikopholdet giver dig også en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på fakultetet om fx. studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for udlandsophold m.m.

Hvad kræver det at komme i studiepraktik?

For at komme i studiepraktik på Økonomisk Institut skal du være i gang med sidste år af en ungdomsuddannelse (STX, HHX, HTX eller HF) eller have færdiggjort en ungdomsuddannelse. Hvis du er i gang med en uddannelse, er det op til din skole, om du kan få godskrevet dit fravær, mens du deltager i studiepraktikken. Tal med din lærer om dine muligheder.

For at blive optaget på bachelorstudiet i Økonomi skal du have matematik på A-niveau. Praktikforløbet er tilrettelagt derefter.

Studiepraktik 2018 afholdes onsdag den 24. - fredag den 26. oktober. Tilmeldingen for 2018 er er åben fra den 5. - 11. september på studiepraktik.nu

Vi har 55 pladser.

Læs mere om ordningen og tilmeld dig på studiepraktik.nu