Studievejledningen

​​​​​​​​​I studievejledningen på Økonomisk Institut kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning til udveksling, kandidatvalg og studiemotivation, mm.​

Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at booke os til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Du kan altid sende os en mail eller ringe i telefontiden. Hvis du kunne tænke dig en lidt længere samtale, er du velkommen til at booke en telefonsamtale á 25 minutter.

Kontakt studievejledningen

Åbningstider: Mandag, tirsdag og fredag

Telefontid: 9.30-11-30

Du kan booke en individuel telefonsamtale á 25 min. her.

Kontakt studievejledningen:
Lokale: 5.1.44
Tlf: 35 32 30 52
studievejledningen@econ.ku.dk

Hvis du er studerende på Københavns Universitet, husk da altid at skrive fra din KU-mail.

Studievejledningen er lukket på følgende dage:

- 12.-16. oktober (efterårsferie)

- Alle helligdageStudievejlederne vejleder ikke i SU-spørgsmål. Find i stedet informationen på KUnet under 'SU og legater' eller kontakt den centrale SU-vejledning på Københavns Universitet.​

Studievejlederne har tavshedspligt. Samtalen mellem studievejleder og studerende er fortrolig, så din samtale forbliver altså mellem dig og studievejlederen.

Dog har studievejlederne også oplysningspligt.  Dvs. at hvis du under vejledningen oplyser studievejlederen om eksamenssnyd eller lignende, har studievejlederen pligt til at videregive disse oplysninger til instituttet.