Studievejledningen

I studievejledningen på Økonomisk Institut kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning til udveksling, kandidatvalg og studiemotivation, mm.​

Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at komme forbi til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Du kan altid sende os en mail eller ringe i telefontiden. Hvis du foretrækker personlig vejledning er du velkommen til at booke en telefonsamtale á 25 minutter.

Du kan booke en individuel telefonsamtale á 25 min. her.  

Hvis du er studerende på Københavns Universitet, husk da altid at skrive fra din KU-mail.

OBS: CSS er i øjeblikket lukket ned som led i inddæmningen af COVID-19. Mens lukningen står på vil bookede samtaler blive omlagt til telefonsamtaler. Du kan fortsat kontakte studievejledningen i telefontiden og på mail.

Åbningstider:

Du kan ringe til studievejledningen mandag, onsdag og fredag kl. 10.30 – 11.30

Du kan booke en telefonsamtale á 25 min. hver dag. Se ledige tider i bookingsystemet ovenfor.

Kontakt studievejledningen:
Lokale: 5.1.44
Tlf: 35 32 30 52
studievejledningen@econ.ku.dk

Studievejledningen holder helt lukket:

- Der er ikke telefontid mandag d. 6. juli om formiddagen, men der er åbent for at booke en telefonsamtale om eftermiddagen

- På alle helligdage​

- 13 Juli-2. august (sommerferie)

Studievejlederne vejleder ikke i SU-spørgsmål. Find i stedet informationen på KUnet under 'SU og legater' eller kontakt den centrale SU-vejledning på Københavns Universitet.​

Studievejlederne har tavshedspligt. Samtalen mellem studievejleder og studerende er fortrolig, så din samtale forbliver altså mellem dig og studievejlederen. 

Dog har studievejlederne også oplysningspligt.  Dvs. at hvis du under vejledningen oplyser studievejlederen om eksamenssnyd eller lignende, har studievejlederen pligt til at videregive disse oplysninger til instituttet.