Studievejledningen på økonomi – Københavns Universitet

Økonomisk Institut > Uddannelse > Studievejledningen

Studievejledningen

I studievejledningen på Økonomisk Institut kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning og studieteknikker til udveksling, kandidatvalg og studiemotivation, mm. Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at komme forbi til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Du er altid velkommen til at ringe indenfor telefontiden eller kigge forbi i træffetiden, men det er også muligt at få en individuel tid til vejledning. Du kan booke en individuel samtale á 25 min. her.  Hvis du er studerende på Københavns Universitet, husk da altid at skrive fra din KU-mail.

Åbningstider:
Studievejledningen er åben: mandag, onsdag og fredag.
Telefontid:                                  10.30 – 11.30
Træffetid:                                    12.30 – 14.00
Bookede samtaler:                    14.00 – 15.00

Kontakt studievejledningen:
Lokale: 5.1.44
Tlf: 35 32 30 52
studievejledningen@econ.ku.dk

Studievejledningen holder desuden lukket følgende dage: d. 16/1, 1/2 og 8/2.

Studievejlederen har tavshedspligt. Samtalen mellem studievejleder og studerende er fortrolig, så din samtale forbliver altså mellem dig og studievejlederen.

Dog har studievejlederen oplysningspligt.  Det vil sige, hvis du under vejledningen oplyser studievejlederen om eksamenssnyd eller lignende, har studievejlederen pligt til at videregive disse oplysninger til instituttet.

Studievejlederen vejleder ikke i SU-spørgsmål. Find i stedet informationen på KUnet under 'SU og Legater' eller kontakt Københavns Universitets centrale SU-vejledningsenhed.