Studievejledningen

I studievejledningen på Økonomisk Institut kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning til udveksling, kandidatvalg og studiemotivation, mm.

Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at booke os til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Har du hurtige eller akutte spørgsmål?

Så ring til os på Tlf: 35 32 46 00. Du kan finde vores telefontider her. 

Ønsker du at vende noget, som kræver lidt længere tid?

Hvis du kunne tænke dig en lidt længere snak med en studievejleder, kan du booke en samtale á 25 minutter. Det kan fx være, hvis du ønsker hjælp til at lægge en alternativ studieplan, eller du er i tvivl om studiet er det rette for dig.Book en samtale her.

Skriv til os

Du kan også altid sende os en mail med dine spørgsmål eller overvejelser. Hvis du er studerende på Københavns Universitet, husk altid at skrive fra din KU-mail.

Mail: studievejledning@samf.ku.dk

Godt at vide

Studievejlederne vejleder ikke i SU-spørgsmål. Find i stedet informationen på KUnet under 'SU og legater' eller kontakt den centrale SU-vejledning på Københavns Universitet.

Studievejlederne har tavshedspligt. Samtalen mellem studievejleder og studerende er fortrolig, så din samtale forbliver altså mellem dig og studievejlederen.

Dog har studievejlederne også oplysningspligt. Dvs. at hvis du under vejledningen oplyser studievejlederen om eksamenssnyd eller lignende, har studievejlederen pligt til at videregive disse oplysninger til instituttet.

Kontakt studievejledningen:
Lokale:
5.1.44
Tlf: 35 32 46 00
studievejledning@samf.ku.dk