Studievejledningen

I studievejledningen på Økonomisk Institut kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning til udveksling, kandidatvalg og studiemotivation, mm. Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at komme forbi til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Regler og rammer for studiet kan du finde på KUnet, men du er velkommen til at komme forbi til en snak om, hvordan specifikke regler påvirker din situation.

Du kan altid sende os en mail eller ringe i telefontiden. Hvis du foretrækker personlig vejledning er du velkommen til at kigge forbi i drop-in-tiden til en kort snak på max. 10 minutter, eller booke en samtale á 25 minutter.

Du kan booke en individuel samtale á 25 minutter her

Hvis du er studerende på Københavns Universitet, husk da altid at skrive fra din KU-mail.

OBS: Københavns Universitet er i øjeblikket lukket ned som led i inddæmningen af COVID-19. Mens lukningen står på er der ikke mulighed for drop-in-vejledning. Bookede samtaler bliver omlagt til telefonsamtaler. Du kan fortsat kontakte studievejledningen i telefontiden og på mail.

Åbningstider:

Studievejledningen er åben: mandag, tirsdag og torsdag.

Telefontid:                                  10.30 – 11.30
Drop-in-tid (max. 10 min.):      12.30 – 13.30
Bookede samtaler (25 min.)    13.30 – 15.00

Kontakt studievejledningen:
Lokale: 5.1.44
Tlf: 35 32 30 52
studievejledningen@econ.ku.dk

Studievejledningen holder helt lukket:

- 6.-8. april

- på alle helligdage

Studievejlederen vejleder ikke i SU-spørgsmål. Find i stedet informationen på KUnet under 'SU og Legater' eller kontakt Københavns Universitets centrale SU-vejledningsenhed.


Studievejlederne har tavshedspligt. Samtalen mellem studievejleder og studerende er fortrolig, så din samtale forbliver altså mellem dig og studievejlederen.

Dog har studievejlederne også oplysningspligt.  Dvs. at hvis du under vejledningen oplyser studievejlederen om eksamenssnyd eller lignende, har studievejlederen pligt til at videregive disse oplysninger til instituttet.