Studieliv

Agnete Vienberg Hansen fortæller om studielivet på økonomi.

Du har mange muligheder for at være en del af et aktivt studiemiljø på økonomiuddannelsen. I hverdagen møder du andre studerende på vores cafeer og barer, og en gang om året kan du være med til at lave vores revy. Alt sammen er det med til at skabe et godt sammenhold blandt de studerende.

Studenterpolitik

Politrådet

Politrådet er det studenterpolitiske fagråd på økonomiuddannelsen. Det er dermed din mulighed for at få medindflydelse på dit studie. Politrådet har repræsentanter i instituttets studienævn, fakultetets akademiske råd og Studenterrådet på KU. Politrådet er også meget andet end studenterpolitik. Hvert år arrangerer Politrådet en studietur for politter samt virksomhedsbesøg, seminarer og debatmøder, der gør politter klogere på samfundet.

Polit på nettet

Besøg de politstuderendes hjemmeside på nettet, som er drevet af studerende for studerende. Følg med i studiets gang via artikler, debatter og arrangementer – eller find dit næste studiejob!

Konservative Studerende

Tværborgerlig studenterpolitisk forening, der varetager studerendes interesser i både studienævn, akademiske råd og i diverse dialogfora på tværs af universitetets fakulteter.

Rejser

StuKo er en gruppe af studerende, der tilrettelægger studieture to gange årligt. StuKo’s medlemmer vælges af Politrådet, og til hver studietur er det en ny gruppe frivillige studeren-de, der står for planlægningen.

Skiture

CSS Skiklub arrangerer hvert år en skitur for alle på fakultetet. Det er ikke en studietur, men en sjov måde at bruge tid sammen med studerende fra de andre fag.

Tutorer og rustur

Ruko

RUKO står for Ruskoordineringsudvalget. Det er RUKO’s arbejde at sørge for at alle nye studerende kommer godt i gang på studiet, både fagligt og socialt. Det er RUKO der vælger, og sammensætter tutorholdene.

Tutorerne

Fra den første dag på studiet er det tutorerne, der sørger for, at du kommer godt igennem de første 3 introduktionsdage. Det er også tutorerne der planlægger rusturen.

Rustur

Rusturen er fem dage med masser af aktiviteter, både faglige og sociale, samt hygge, mad og fest. Rusturen handler ikke om at feste og drikke så meget som muligt. Den handler derimod om at have det sjovt og lære hinanden at kende både som kommende medstuderende, men også som nogle af dine kommende bedste venner.

Studielivet på KU

Læs her om hvad sker der på universitetet, når du ikke har undervisning, Hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv. Læs mere om studielivet på KU her.