Sommerskoler i økonomi – Københavns Universitet

Sommerskoler i økonomi

Hver sommer udbyder vi sommerskoler i økonomi i perioden 1. juli til slutningen af august. Vores sommerskoler er 2 til 3-ugers intensive kurser, oftest heldags, der afsluttes med en eksamen - præcis som i almindelige semesterfag. 

Sommerskoler 2018

Kurser på engelsk:

Kurser på dansk:

Kurserne Datamatik 1, Applied Economics og Financial Econometrics B udbydes ikke mere.

Sommerskoler 2019:

Udbudet af kurser vil være opdateret senest 1. november 2018. Følgende kurser forventes udbudt:

Kurser på engelsk:

Kurser på dansk:

Information:

Hvornår er deadline for ansøgning?

Ansøgningsdeadline for alle ansøgere (undtagen vore egne studerende):  1. Maj. Vi modtager ansøgninger frem til 1. juni. Hvis du ansøger efter 1. maj, kan du ikke forvente at have fuld adgang til vore kurser ved kursusstart.

Skal jeg betale for kurset?

Ja. Du skal betale for kurset, med mindre du er fuldtidsstuderende ved at andet dansk universitet og har en forhåndsgodkendelse. I så fald kan du søge ind som meritstuderende og skal ikke betale.

Hvad er prisen for en sommerskole?

  • Prisen for danske statsborgere, EU/EØS-borgere samt udlændinge med en opholdstilladelse givet "med mulighed for varigt ophold" er 350 KR. per ECTS.
  • Prisen for ikke EU/EØS borgere uden ovennævnte opholdstilladelse er 170 € per ECTS

Hvordan ansøger jeg?

Kan jeg afmelde mig igen?

Ja, du kan afmelde dig kursus og eksamen frem til 1. juli. Afmelder du dig senere end 1. juli, kan du ikke få refunderet kursusgebyret og du mister et eksamensforsøg. Du afmelder dig ved at sende en mail til enkeltfag@econ.ku.dk.