Tilvalgsuddannelsen i erhvervsøkonomi

Økonomistuderende. Foto: Tom CanningVed at tage tilvalgsuddannelsen i erhvervsøkonomi på Københavns Universitet kan du få adgang til at undervise i erhvervsøkonomi på ungdomsuddannelserne ( STX, HTX, HHX osv.). Du får samtidig indføring i en skarp videnskab, der for alvor sætter dig i stand til at forstå og påvirke det samfund, der omgiver dig.

Tilvalgsuddannelsen i erhvervsøkonomi består af 2 tilvalgspakker:

  • Bachelortilvalget på 45 ECTS
  • Kandidattilvalget på 75 ECTS

Du kan også tage en tilvalgspakke i økonomi, selvom du ikke ønsker at undervise i gymnasiet. Du kan bruge bachelortilvalget til bedre at forstå verden og dermed styrke din muligheder i arbejdslivet.

Du kan finde studieordningen for tilvalgsuddannelsen her på denne side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er til Studievejlederne du går, hvis du har spørgsmål vedrørende sidefaget eller tilvalgspakkerne, studiestart, studieregler.

Vi har tavshedspligt: Det du fortæller til en studievejleder, kommer ikke videre. Det betyder, at du også kan komme til os, hvis du har personlige problemer, der påvirker dine studier.  Vi har dog oplysningspligt, så fortæller du om en ulovlighed, har vi pligt til at gå videre med det.  Det kan f.eks. være, hvis du fortæller, at du har snydt til en eksamen.

Ønsker du at tale med studievejlederne, er du altid velkommen til at komme forbi eller ringe til os i åbningstiderne. Du kan også altid sende os en mail på studievejledning@econ.ku.dk.

Studievejledningen står altid til rådighed for spørgsmål.