Bachelorsidefag i økonomi – Københavns Universitet

Sidefag i Erhvervsøkonomi > Bachelorsidefag

 

Bachelorsidefag i erhvervsøkonomi

Bachelorsidefaget i økonomi ved Københavns Universitet er på 45 ECTS og består af centrale fag på økonomistudiets bachelordel. Bachelorsidefaget i økonomi sikrer dig en god basisviden inden for økonomisk teori og samfundsforhold.

Bachelorsidefaget kan tages som et enkeltstående sidefag - du behøver altså ikke efterfølgende tage kandidatsidefaget og opnå undervisningskompetence i erhvervsøkonomi, hvis du ikke ønsker dette.

Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i fagenes overordnede indhold og målbeskrivelse. Beskrivelser af de forskellige fag på Bachelorsidefaget kan findes i venstremenuen og i skemaet herunder.

Bachelorsidefag - 45 ECTS

 Obligatoriske fag ECTS 
 Økonomiske principper A  10
 Økonomiske Principper B  7,5
 Samfundsbeskrivelse A  10
 Samfundsbeskrivelse B  5
 Erhvervsøkonomi  10
 Opgave  2,5
 Total  45

 

 

 

 

 

 

 

*) Studerende med centralt fag på Statskundskab skal IKKE tage de to fag Økonomiske Principper A og B, da det er dækket af økonomifaget på Statskundskab. I stedet for Økonomiske Principper A og B samt opgaven til 2,5 ects skal studerende med centralt fag på Statskundskab tage valgfag i et samlet omfang på 20 ects. Valgfagene kan vælges ud fra listen over tilgængelige valgfag på kandidatsidefaget.