Tid og sted

Adresse

Økonomisk Institut holder til på CSS (Center for Sundhed og Samfund) på Øster Farimagsgade 5.

Vi skal mødes i CSS 1-1-18 (bygning 1) onsdag morgen kl. 9.15. Kom i god tid – det kan være svært at finde rundt, når man ikke kender campus.

Akademisk kvarter

Traditionelt starter en almindelig forelæsningstime på universitetet altid kvart over, og efter 45 minutters forelæsning er der igen et kvarters pause hvis undervisningen fortsætter.

Det akademiske kvarter har sin oprindelse i de gamle universitetsbyer, i en tid hvor det ikke var normalt for alle de studerende at bære armbåndsur. Når kirken slog til time havde den studerende så et kvarter til at komme hjemmefra og til time.

Ovenstående program er skrevet i eksakte tider og det er de tider, I skal forholde jer til under praktikforløbet. I skal derfor ikke tage højde for det akademiske kvarter.

Afkodning af lokalenumre

Et lokales nummer skal du læse sådan: Første ciffer står for bygningen, andet ciffer viser, hvilken etage lokalet ligger på og tredje ciffer er lokalets nummer.

Eksempel: Lokale 1-1-18 ligger i bygning 1 på 1. sal. Lokalet har nr. 18.

0 (nul) står for stueetagen og 01 for kælderen. Eksempel: Lokale 35-01-06 ligger i bygning 35 i kælderen, lokalenummer 06.