Studenterrådgivningen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Polit > Uddannelsens forløb > Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen er et gratis tilbud til fuldtidsstuderende, der har personlige, studiemæssige eller sociale problemer. De tilbyder bl.a.:

  • individuelle samtaler, en eller flere gange, enten med psykolog eller socialrådgiver
  • gruppevejledning med forskelligt tema
  • vejledning og rådgivning i forbindelse med kontakt til de sociale myndigheder og andre offentlige institutioner.

Når du henvender dig til Studenterrådgivningen, er du beskyttet af fuld tavshedspligt, naturligvis også i forhold til fakultetet - og hvis du foretrækker det, kan du henvende dig anonymt. På Studenterrådgivningens hjemmeside kan du finde links til brochurer om emner som stress, eksamen, barsel og perfektionisme, se www.srg.dk.   

Hvad kan du henvende dig med?
Nogle studerende henvender sig med koncentrationsbesvær, eksamensangst, specialeproblemer, studiestrukturering, overvejelser om studieskift og studieophør og problemer med at blive færdig. Andre studerende henvender sig på grund af ensomheds- og kontaktproblemer, sorg og krise, angst, tristhed og lavt selvværd, økonomiske problemer, sygdom eller skilsmisse, SU og studiegæld, bolig, orlov, revalideringshjælp eller kontanthjælp.
 

Hvor og hvornår?

Studenterrådgivningen for økonomi-studerende er placeret på Kompagnistræde 21.1, København K. Kontaktoplysninger samt åbningstider kan ses på www.srg.dk.